И един учител по общо физическо възпитание нямаше да допусне тези

...
И един учител по общо физическо възпитание нямаше да допусне тези
Коментари Харесай

За секунди. Саутгейт срина всичко хубаво

И един преподавател по общо физическо образование нямаше да допусне тези фрапантни неточности, които треньорът на Англия Гарет Саутгейт позволи при решителните дузпи за европейската купа против Италия.

Обяснимо, през днешния ден той е разпъван от съществени рецензии от всички страни. На процедура той остави ориста на цялото Кралство и въодушевените почитатели в ръцете на няколко деца, които не бяха подготвени за такава голяма отговорност. При състояние, че 55 години Англия не е печелила нищо на национално ниво.

" В тази обстановка, къде е Рахим Стърлинг? Къде е Джон Стоунс? Къде е Люк Шоу? Защо Джордан Хендерсън или Кайл Уокър не останаха на терена? Смятам, че бе прекомерно доста едно дете да поеме всичко на плещите си. Не знам за какво, само че би трябвало да попитам всички тези въпроси Гарет, тъй като доста пъти играчи, които трябваше да са там и да поемат отговорност, не бяха там и избягаха от тази отговорност "

Това сподели Жозе Моулиньо след драмата.

" Исках да удрям. Треньорът взе доста точни решения по време на целия шампионат, взе такива и довечера. Но няма да оставя хората да приказват, че не съм желал да извърша дузпа, откакто в реалност бях изявил предпочитание да го направя ". Това пък сподели една от младите звезди на Острова Джак Грийлиш, който бе пускан доста по-малко в игра, отколкотко се очакваше.

„ Ако си Стърлинг или Грийлиш не можеш да гледаш едно 19-годишно момче извършва дузпа преди теб, просто не можеш. Няма по какъв начин да оставиш това да се случи. Те имат доста повече опит, Стърлинг е печелил серия титли и просто трябваше да поемат отговорността пред Букайо “ съобщи легандана на Манчестър Юнайтед Рой Кийн. .

Гарет Саутгейт пък разгласи, че той носи отговорност за изпълнителите на дузпи и похвали своя тима след трагичната загуба от Италия на финала на европейското състезание. 

„ Аз нося отговорност за изпълнителите на дузпи. Избрах кой да бие въз основата на това, което правихме на тренировките. В последна сметка загубите са за целия тим. За страдание малко не ни доближи, само че момчетата донесоха невероятни мемоари на страната и могат да се гордеят. За страдание обаче, тъгата е огромна, защото не получаваш постоянно сходни възможости “ добави той. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР